Αδειούχος Ψυκτικός - Ηλεκτρολόγος - 694 8588908 - 210 9925007
default-logo

Κλιματισμός οικιακού χώρου.

Οικιακά κλιματιστικά

Επισκευάζουμε όλη τη γκάμα ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών με αμεσότητα, υπευθυνότητα. Φροντίζουμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορεί να δώσουμε εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας. Είμαστε σε θέση να μπορούμε να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες.

Οικιακά κλιματιστικά. Στις μέρες μας το κλιματιστικό είναι μια βασική και απαραίτητη συσκευή για κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο που απαιτεί συντήρηση από μια έως και τέσσερις φορές το χρόνο από ειδικό τεχνίτη μας ψυκτικό. Με την συντήρηση της μονάδας κλιματισμού επιτυγχάνετε πάνω απ’ όλα να εισπνέετε καθαρό και αέρα του κλιματιζόμενου χώρου. Προστατεύεστε από μύκητες, οσμές, μικρόβια, μούχλα που αναπτύσσονται με τη χρόνια χρήση του κλιματιστικού και προλαμβάνετε αλλεργίες, ερεθισμούς των ματιών ή του λαιμού.

Άλλος λόγος που επωφελείστε από τη συντήρηση και τον τεχνικό έλεγχο που γίνεται είναι ότι σας προσφέρει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας με μεγαλύτερη απόδοση, και συμβάλει στην πρόληψη βλαβών του κλιματιστικού. Οι τεχνίτες μας διαθέτουν το πιο σύγχρονο εξοπλισμό για το service καθώς και για την διάγνωση βλαβών εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας. Ούτως ώστε οι πελάτες μας να κερδίσουν χρήμα και χρόνο!

Με τη σωστή συντήρηση από τους τεχνίτες μας, το κλιματιστικό σας θα λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση, εξασφαλίζοντας έτσι περιορισμένη κατανάλωση και οικονομία έως και 70%!

Η συχνότητα συντήρησης εξαρτάται από τη χρήση του (από τις ώρες λειτουργίας ) και από τις συνθήκες περιβάλλοντος. Επίσης όταν αντιλήφθητε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά στη λειτουργία του κλιματιστικού (μειωμένη απόδοση, ασυνήθιστοι θόρυβοι κλπ.)απευθυνθείτε για έλεγχο της μονάδας στο εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη, εγκατάσταση, απεγκατάσταση & επανατοποθέτηση του κλιματιστικού σας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τα καλύτερα υλικά προσφέροντας ποιότητα, οικονομία και εγγύηση για την εργασία μας!

banner eteries2
banner eteries3
banner eteries4a
banner eteries7
banner eteries8
banner eteries10
banner eteries11
banner1