Αδειούχος Ψυκτικός - Ηλεκτρολόγος - 694 8588908 - 210 9925007
default-logo

Επισκευή κατάψυξης

Ακούμε τις ανάγκες σας  ! Μελετάμε !  Κατασκευάζουμε !

Διαμορφώνουμε Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις ακόμη και ιδιαίτερης δόμησης, σύμφωνα με τις διαστάσεις και για τη χρήση που τις θέλετε. Αναπτύσσουμε φιλικές προς το περιβάλλον, έξυπνες κατασκευές, χρησιμοποιώντας πάνελ διογκωμένης πολυουρεθάνης στης διαστάσεις που επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές σε ιδιαίτερους χώρους που δεν τοποθετούνται τα πάνελ, απόλυτης εφαρμογής και απόδοσης από κορυφαίους διεθνείς οίκους. Προστατεύουμε, διαχειριζόμαστε ορθά και διασφαλίζουμε τα προϊόντα σας, μεγιστοποιώντας την αξία τους.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση καθώς και την επισκευή κάθε είδους ψυκτικών θαλάμων όπως π.χ. διαιρούμενων μηχανημάτων , monoblock, hot gas, και άλλα.

Αποδεικνύουμε σε πραγματικό χρόνο, ενώπιων σας, την ποιότητα και τεχνογνωσία μας στην κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων. Με αυτό τον τρόπο, είστε σίγουροι ότι έχετε μηδενικές απώλειες ψύξης.

Πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους, για τον λόγο αυτό φροντίζουμε κάθε εξάρτημα, συνδεσμολογία, μηχάνημα κι εγκατάσταση που ολοκληρώνεται από εμάς να είναι άψογα!

Η σχέση μας με τους πελάτες μας δεν σταματά κατά την παράδοση του έργου. Είμαστε σε επαφή, πάντοτε διαθέσιμοι και έτοιμοι να υποστηρίξουμε τεχνικά και να επέμβουμε σε τυχόν βλάβες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

επισκευή κατάψυξηςΕπισκευή κατάψυξης. Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση κάθε είδους ψυκτικού θαλάμου ( συντήρησης η κατάψυξης). Κατασκευάζοντας τον από ειδικά πάνελ διογκωμένης πολυουρεθάνης στης διαστάσεις που επιθυμείτε καθώς και ειδικές κατασκευές σε ιδιαίτερους χώρους που δεν τοποθετούνται τα πάνελ.

Κατασκευάζουμε επίσης θαλάμους συντήρησης free cooling για εξοικονομήση ενεργείας κατανάλωσης έως και 90% (εξαρτώμενο από τον Νομό και την περιοχή όπου βρίσκεστε).

 

banner eteries2
banner eteries3
banner eteries4a
banner eteries7
banner eteries8
banner eteries10
banner eteries11
banner1