Αδειούχος Ψυκτικός - Ηλεκτρολόγος - 694 8588908 - 210 9925007
default-logo

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων

Επισκευή πλυντηρίων ρούχων απ’ όλη τη γκάμα ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών με αμεσότητα, υπευθυνότητα. Φροντίζουμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορεί να δώσουμε εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας. Είμαστε σε θέση να μπορούμε να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες.

Επισκευή πλυντηρίων. Η χρήση του πλυντηρίου ρούχων μπορεί να σας φαίνεται μια υπόθεση απλή, ωστόσο υπάρχουν αρκετά λάθη που κάνουμε καθημερινά τα οποία μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στη βλάβη της συσκευής. Γι’αυτο θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για την σωστή χρήση και συντήρηση του πλυντηρίου σας:

 1. Μην φορτώνετε το πλυντήριο με παραπάνω ρούχα από τα επιτρεπόμενα σύμφωνα με το όριο κιλών που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα πλύσης που επιλέξατε.
 2. Κάθε φορά που βάζετε τα ρούχα για πλύσιμο, σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει στις τσέπες χρήματα ή κάποιο άλλο αντικείμενο, όπως κλειδιά.
 3. Μετά το τέλος κάθε πλύσης αφήνετε την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή ώστε να μην μένει υγρασία στο εσωτερικό του κάδου.
 4. Για την συντήρηση και απολύμανση του κάδου, κάνετε τακτικά μία πλύση με μαγειρική σόδα (150gr) στους 90-95 βαθμούς Κελσίου, χωρίς ρούχα, ώστε να αποβάλλονται τυχόν βακτήρια και υπόλοιπα απορρυπαντικών και μαλακτικών προϊόντων.
 5. Μην βάζετε το μαλακτικό στην ίδια θήκη με το απορρυπαντικό να βάζετε την σωστή ποσότητα.
  Για τη σωστή λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων σας και την επιμήκυνση των ετών χρήσης του θα ήταν καλό να υπάρχει Ετήσια Προληπτική Συντήρηση.

Είμαστε Ειδικοί στην επισκευή πλυντηρίων ρούχων με εγγυημένη εργασία!

Στην περίπτωση του πλυντηρίου πιάτων σας, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι η καθαριότητα των πιάτων σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καθαριότητα και την υγιεινή των πιάτων και των ποτηριών σας – από τα οποία τρώτε και πίνετε.
Το λίπος και τα άλατα μπορεί να βουλώσουν τις σωληνώσεις του πλυντηρίου πιάτων σας, καθώς και να βουλώσουν τον βραχίονα ψεκασμού νερού. Το πλυντήριο πιάτων σας μπορεί επίσης να αρχίσει να παράγει δυσάρεστες οσμές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιτευχθεί η μέγιστη θερμοκρασία του και το πλύσιμο του να μην είναι αποδοτικό.

Τρόποι για να καθαρίσεις το πλυντήριο πιάτων!

Αρχικά πρέπει να αδειάσεις καλά το πλυντήριο και να αφαιρέσεις ή να βγάλεις το κάτω του καλάθι όσο πιο έξω γίνεται.

 1. Με μία στεγνή πετσέτα καθάρισε καλά όλες τις επιφάνειες του πλυντηρίου και μόλις εντοπίσεις την υποδοχή της αποχέτευσης καθάρισε καλά γύρω από αυτήν.
 2. Αφαίρεσε το ειδικό φίλτρο του πλυντηρίου και πλύνε το καλά με καυτό νερό για να διαλυθούν τα λίπη που μπορεί να βρίσκονται κολλημένα επάνω τους.
 3. Σε ένα μπολ κάνε ένα μείγμα με μία κούπα ξύδι και μία κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και άσε το μέσα στο πλυντήριο σου.
 4. Βάλε το πλυντήριο σε λειτουργία και άσε το να κάνει μια ολοκληρωμένη πλύση.
 5. Αφού τελειώσει το πλυντήριο μην το ανοίξεις αμέσως. Άσε το κλειστό για 20 τουλάχιστον λεπτά. Οι υδρατμοί που βρίσκονται στο εσωτερικό του θα λιώσουν μέχρι και το τελευταίο υπόλειμμα βρωμιάς που μπορεί να υπάρχει.
 6. Το καθάρισμα σου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, μένει μόνο να σκουπίσεις όλα το πλυντήριο με χαρτί κουζίνας και θα δεις αμέσως ότι θα λάμπει και θα μοιάζει λες και το αγόρασες μόλις χτες.

 

banner eteries2
banner eteries3
banner eteries4a
banner eteries7
banner eteries8
banner eteries10
banner eteries11
banner1