Αδειούχος Ψυκτικός - Ηλεκτρολόγος - 694 8588908 - 210 9925007
default-logo

Επισκευάζουμε όλη τη γκάμα ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών με αμεσότητα, υπευθυνότητα. Φροντίζουμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορεί να δώσουμε εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας. Είμαστε σε θέση να μπορούμε να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες.

επισκευή ψυγείωνΕπισκευή Ψυγείων

Επισκευή ψυγείων. Το ψυγείο σας λειτουργεί μέρα και νύχτα για να κρατήσει το φαγητό σας με ασφάλεια διατηρημένο με απλή ψύξη, έτσι δεν είναι καμία έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και οι υψηλής ποιότητας ψυγεία μερικές φορές μπορούν να χαλάσουν και να θέλουν επισκευή.
Εάν αντιμετωπίζετε ένα ψυγείο που δεν έχει καλή ψύξη, κάνει περίεργους θορύβους, ή αλλιώς φαίνεται να δυσλειτουργεί, καλέστε μας αμέσως τώρα. Επισκευάζουμε ψυγεία, καταψύκτες σε όλη την Αττική.
Συμβουλές για την καλύτερη απόδοση του ψυγείου/καταψύκτη:

  • Προβείτε στην ετήσια συντήρηση της συσκευής σας μέσω της οποίας διασφαλίζετε την σωστή λειτουργία του ψυγείου, την πρόληψη τυχόν βλαβών και εξοικονόμηση ενέργειαςηλεκτρική συσκευή ψυγείο
  • Καθαρίστε τον συμπυκνωτή ο οποίος συνήθως βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής ενώ σε ορισμένα μοντέλα είναι στο πίσω μέρος σε μορφή σχάρας. Αυτή η ενέργεια, καλό είναι να γίνεται 2 φορές ετησίως.
  • Διατηρήστε τα λάστιχα των πορτών καθαρά χρησιμοποιώντας ήπιο απορρυπαντικό και νερό, όχιχλωρίνη. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα λάστιχα θα σφραγίζουν σωστά και θα έχετε εξοικονόμηση ενέργειας.

 

banner eteries2
banner eteries3
banner eteries4a
banner eteries7
banner eteries8
banner eteries10
banner eteries11
banner1