Αδειούχος Ψυκτικός - Ηλεκτρολόγος - 694 8588908 - 210 9925007
default-logo

Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

Συντήρηση ηλιακού θερμοασίφωνα απ’ όλη τη γκάμα ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών με αμεσότητα, υπευθυνότητα. Φροντίζουμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορεί να δώσουμε εκτενείς συμβουλές για την καλύτερη συντήρηση της συσκευής σας. Είμαστε σε θέση να μπορούμε να επιλύσουμε και τις δυσκολότερες βλάβες.

συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωναΣυντήρηση θερμοσίφωνα. Οι θερμοσίφωνες για να έχουν μακροζωία, αλλά και να διατηρούν στο maximum την απόδοσή τους σε βάθος χρόνου πρέπει να ελέγχονται και να συντηρούνται τακτικά. Έτσι εξασφαλίζεται το ελάχιστο δυνατό κόστος, προερχόμενο από βλάβες και εσφαλμένη κατανάλωση.

Βασική προϋπόθεση για την μακροζωία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα είναι η καλή συντήρησή του με συχνό καθαρισμό των πλακών και αντικατάσταση της αντιδιαβρωτικής προστασίας.

Υπάρχουν ορισμένες συνθήκες που συμβάλλουν στην καλύτερη απόδοση ενός ηλεκτρικού θερμοσίφωνα και σε μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής του. Για τον λόγο αυτό φροντίστε:

  • Να καταναλώνετε τόσο νερό όσο σας χρειάζεται ώστε να περισσεύει και για άλλες χρήσεις.
  • Ανάψτε το θερμοσίφωνα λίγο πριν το μπάνιο σας, γιατί αν περάσει αρκετή ώρα το νερό κρυώνει πριν προλάβετε να το χρησιμοποιήσετε.
    Όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν όχι μόνο στην συντήρηση του θερμοσίφωνα αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.
    Απευθυνθείτε για Επαγγελματική Συντήρηση θερμοσίφωνα κάθε τύπου ή βλάβη αυτού.

Υπεύθυνη, Ποιοτική & Άμεση Εξυπηρέτηση με Σεβασμό στον Πελάτη.

banner eteries2
banner eteries3
banner eteries4a
banner eteries7
banner eteries8
banner eteries10
banner eteries11
banner1