Αδειούχος Ψυκτικός - Ηλεκτρολόγος - 694 8588908 - 210 9925007
default-logo

Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις οικίας & βιομηχανίας

ηλεκτρικές εγκαταστάσειςΑναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρικές εγκαταστάσεις από αντικατάσταση ενός λαμπτήρα έως την πλήρη εγκατάσταση αυτοματοποιημένης οικίας. Επισκεπτόμαστε το χώρο σας, το αποτυπώνουμε και σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η πολυετή πείρα μας με τις συνεργασίες των μεγαλυτέρων εταιριών ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, μας καθιστά αξιόλογους επαγγελματίες. Έτσι μπορούμε να προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον επαγγελματικό σας χώρο έως την βιοτεχνία και το εργοστάσιο. Με τη συνεργασία αρχιτέκτων και ειδικευμένων μηχανολόγων οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εγκατάσταση πραγματοποιείται !

Αν είμαστε επαρχία, ο ηλεκτρολόγος μας παραλαμβάνει τον εξοπλισμό από το αρμόδιο γραφείο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ.

Ενώ η ΔΕΔΔΗΕ έρχεται να τοποθετήσει μετρητή στο καβούκι (που ήδη τοποθέτησε πριν ο ηλεκτρολόγος) και το καλώδιο από το στύλο έως το μετρητή.

Αν είμαστε Αθήνα και κάποια προάστια (δίκτυο ΤΤ, άμεση γείωση) ο ηλεκτρολόγος ΔΕΝ τοποθετεί κουτί μετρητή. Το τοποθετεί η ΔΕΔΔΗΕ και αυτό.

Αφού κάνουμε την αίτηση στη ΔΕΔΔΗΕ, ο ηλεκτρολόγος μας θα τοποθετήσει τον εργοταξιακό πίνακα.

Κατασκευάζουμε γείωση, η οποία χρησιμεύει για να μην πάθει ηλεκτροπληξία κάποιος εργάτης – τεχνικός.

Τοποθετούμε έναν πίνακα ο οποίος υποχρεωτικά θα περιέχει ρελέ διαρροής για πρόσθετη προστασία των συνεργείων από ηλεκτροπληξία και τουλάχιστον 3 ρευματοδότες των 16Α στεγανούς ή εντός του πίνακα οι οποίοι θα είναι ράγας. Για μεγαλύτερα μηχανήματα που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν στο εργοτάξιο θα τοποθετήσουμε και πρίζες μονοφασικές βιομηχανικού τύπου 3Χ20 ή μεγαλύτερες σε Α ανάλογα τις απαιτήσεις και τριφασικές των 4πόλων ή 5 πόλων, πάλι ανάλογα τις απαιτήσεις.

Ο ηλεκτρικός εργοταξιακός πίνακας καλό θα είναι να είναι στεγανός και βαρέως τύπου γενικά, ώστε να είμαστε πιο σίγουροι ότι δε θα βραχεί και ότι έχει αντοχές στη μηχανική καταπόνηση.

Κατόπιν όλων αυτών και αφού έχουμε ενημερώσει τη ΔΕΔΔΗΕ, έρχεται μας συνδέει με το δίκτυο και είμαστε έτοιμοι !!

banner eteries2
banner eteries3
banner eteries4a
banner eteries7
banner eteries8
banner eteries10
banner eteries11
banner1

Υπεύθυνη, Ποιοτική & Άμεση Εξυπηρέτηση με Σεβασμό στον Πελάτη